Filety na broskvích
Ingredience
Broskve |
200 g |
Citronová kůra |
2 kávová lžička |
Citronová šťáva |
20 ml |
Cukr palmový |
2 kávová lžička |
Hořčice |
2 kávová lžička |
Krevety tygří - loupané |
12 ks |
Ocet Sherry |
80 ml |
Olej olivový |
166.6665 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Salát hlávkový |
450 g |
Sůl |
1 špetka |
Tabasco |
2 polévková lžíce |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 45 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Smícháme šťávu a kůru z citronu, cukr, sůl, pepř, ocet, tabasco, broskve a necháme stát 1/2 hodiny.
- Ze směsi vyjmeme broskve a přidáme místo ní hořčici, vejce a olej. Vše důkladně rozmixujeme dokrémova.
- Na tác rozložíme listy salátu, na ně naservírujeme krevety a broskve a přelijeme dresinkem.