Filety na broskvích

Ingredience


Broskve 200 g
Citronová kůra 2 kávová lžička
Citronová šťáva 20 ml
Cukr palmový 2 kávová lžička
Hořčice 2 kávová lžička
Krevety tygří - loupané 12 ks
Ocet Sherry 80 ml
Olej olivový 166.6665 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Salát hlávkový 450 g
Sůl 1 špetka
Tabasco 2 polévková lžíce
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Smícháme šťávu a kůru z citronu, cukr, sůl, pepř, ocet, tabasco, broskve a necháme stát 1/2 hodiny.
  2. Ze směsi vyjmeme broskve a přidáme místo ní hořčici, vejce a olej. Vše důkladně rozmixujeme dokrémova.
  3. Na tác rozložíme listy salátu, na ně naservírujeme krevety a broskve a přelijeme dresinkem.