Langoše – jednohubky

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Jogurt bílý 200 g
Kečup 174 g
Mouka polohrubá 400 g
Olej rostlinný 150 ml
Soda jedlá 1 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Eidam cihla 40% 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V míse vypracujeme těsto z jogurtu, polohrubé mouky, jedlé sody a soli.
  2. Těsto vyklopíme na vál a rozválíme na tenký plát. Tvořítkem nebo skleničkou vykrajujeme malá kolečka a smažíme je v pánvi v dostatečném množství oleje.
  3. Usmažené langoše potřeme prolisovaným česnekem rozmíchaným v kečupu a posypeme nastrouhaným sýrem.
  4. Můžeme podávat teplé i studené.