Česnekové maso na grilu
Ingredience
Česnek |
10 g |
Hořčice |
1 polévková lžíce |
Kečup |
2 polévková lžíce |
Kuřecí prsa |
350 g |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Solamyl |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 16 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Maso odblaníme, naklepeme a nařízneme na okraji.
- V míse smícháme olej, vejce, česnek, solamyl, hořčici, kečup a sůl s pepřem. Do vzniklé směsi dáme připravené maso. Necháme v chladničce dvě hodiny odležet.
- Grilujeme 8 minut na každé straně.