Dušené hovězí se salsou

Ingredience


Česnek 1 kávová lžička
Cibule 3 ks
Cukr krupice 1 kávová lžička
Hovězí libové 1 kg
Mouka polohrubá 2 polévková lžíce
Ocet vinný 40 ml
Olej olivový 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Salsa rajčatová 300 g
Slanina vepřová 200 g
Sůl mořská 1 špetka
Worcester (worcesterská omáčka) 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Smícháme mouku, cukr a obalíme v tom kostky masa. Proužky slaniny, kolečka cibule a prolisovaný česnek smažíme na oleji doměkka, pak přidáme kousky masa a restujeme. Po chvíli přidáme zbytek surovin, směs okořeníme a dusíme pod pokličkou dvě hodiny.