Losos na grilu

Losos na grilu - obrázek

Ingredience


Citronová šťáva 2 ml
Fenykl obecný 1 g
Kopr čerstvý 1 g
Losos obecný 800 g
Máslo čerstvé 175 g
Olej slunečnicový 10 ml
Pažitka 1 g
Pepř černý mletý 1 g
Petržel - nať 1 g
Sůl 1 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Změklé máslo smícháme s jemně nasekanými bylinkami a citronovou šťávu. Hotové bylinkové máslo uhladíme do připravené mističky a necháme ztuhnout.
  2. Na plech položíme osolené a opepřené kousky z lososa. V troubě grilujeme 25 minut. V průběhu grilování potíráme olejem smíchaným se solí, pepřem a bylinkami.
  3. K hotovému lososu naaranžujeme kopečky z bylinkového másla.