Rajčata plněná těstovinami a rukolou

Ingredience


Ančovička - filety 4 ks
Balsamico ocet 1 polévková lžíce
Česnek 2 stroužek
Olej olivový extra panenský 6 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 0.5 kávová lžička
Rajčata 4 ks
Rukola 45 g
Sůl 1 špetka
Těstoviny konzumní 125 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rozpůlíme rajčata, vyjmeme z nich dužinu. V osolené vodě uvaříme těstoviny.
  2. Smícháme nakrájenou rukolu se 2 lžícemi olivového oleje. Zbytek oleje rozpálíme na pánvi a orestujeme nasekaný česnek, filety ančoviček a červenou papriku. Přidáme rukolu a trochu oleje. Vzniklou směsí přelijeme těstoviny a vmícháme do nich balzamikový ocet.
  3. Těstovinovou směsí naplníme rajčata a servírujeme po vychlazení na pokojovou teplotu.