Krůtí maso se sýrem

Ingredience


Bobkový list 1 ks
Camembert 200 g
Česnek 1 stroužek
Krůtí prsa 600 g
Margarín 40 g
Mouka pšeničná hladká T 650 2 polévková lžíce
Olej stolní 40 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Víno bílé 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso naklepeme, vetřeme sůl, pepř a obalíme v mouce.
  2. V pánvi na margarínu opečeme do růžova česnek, poté ho odstraníme. Na té samé pánvi osmažíme zprudka maso, přidáme bobkový list, víno a vše dusíme pod poklicí asi dvanáct minut. Následně vypneme plamen a na maso nasázíme plátky sýra, přikryjeme poklicí a necháme dusit, dokud se sýr nerozpustí.
  3. Podáváme s nasekanou petrželkou.