Masová směs s mozzarellou

Ingredience


Bageta 8 ks
Bazalka 10 g
Česnek 5 stroužek
Cibule 1 ks
Hovězí maso mleté 500 g
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Mozzarella 100 g
Pesto rajčatové 100 g
Sůl 10 g
Sýr Parmezán 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na drobno nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle. Po zhnědnutí přidáme mleté hovězí maso a v restování pokračujeme, dokud maso nezačne pouštět šťávu. Pak přidáme bazalku, osolíme a na směs nalijeme rajčatový protlak. Vše promícháme a dusíme doměkka.
  2. Na rozkrojené bagety naneseme lžící masovou směs, kterou posypeme nadrobenou mozzarellou a nastrouhaným parmezánem. Takto připravené bagety dáme na 10 minut zapéct na gril.
  3. Podávat můžeme se zeleninovým salátem.