Masová směs s mozzarellou
Ingredience
Bageta |
8 ks |
Bazalka |
10 g |
Česnek |
5 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Hovězí maso mleté |
500 g |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Mozzarella |
100 g |
Pesto rajčatové |
100 g |
Sůl |
10 g |
Sýr Parmezán |
100 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na drobno nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle. Po zhnědnutí přidáme mleté hovězí maso a v restování pokračujeme, dokud maso nezačne pouštět šťávu. Pak přidáme bazalku, osolíme a na směs nalijeme rajčatový protlak. Vše promícháme a dusíme doměkka.
- Na rozkrojené bagety naneseme lžící masovou směs, kterou posypeme nadrobenou mozzarellou a nastrouhaným parmezánem. Takto připravené bagety dáme na 10 minut zapéct na gril.
- Podávat můžeme se zeleninovým salátem.