Omeleta s artyčoky
Ingredience
Rajčata |
3 ks |
Rohlíky bílé |
6 ks |
Artyčoky |
2 ks |
Máslo čerstvé |
30 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
6 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 3 porce
- Z artyčoků použijeme spodní část, kterou očistíme, zbavíme dřevnatých částí a pokrájíme velmi nadrobno.
- V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře a vmícháme do vajec pokrájené artyčoky.
- Na pánvi rozpustíme máslo a na něj vlijeme rozšlehaná vejce s artyčoky. Smažíme po obou stranách dozlatova.
- Podáváme jako předkrm s čerstvou zeleninou a bílým pečivem.