Omeleta se špenátovými listy

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Kečup 50 ml
Máslo čerstvé 50 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Rohlíky bílé 6 ks
Špenát listový čerstvý 60 g
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 6 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme. Posekáme je nadrobno, prolisujeme česnek a vsypeme na pánev, kde jsme rozpustili máslo. Orestujeme 2 minuty.
  2. V misce rozšleháme metlou vejce, osolíme, opepříme, přidáme špenát s česnekem, promícháme a vlijeme na pánev s rozpáleným máslem. Smažíme po obou stranách, dokud omeleta nedostane zlatavou barvu.
  3. Podáváme s kečupem a bílým pečivem.