Španělská omeleta s rajčaty
Ingredience
Cibule |
50 g |
Máslo čerstvé |
50 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel kudrnka |
20 g |
Rajčata |
60 g |
Rohlíky bílé |
6 ks |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
6 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 3 porce
- Cibuli a dvě rajčata nakrájíme nadrobno a přisypeme na pánev, kde jsme rozpálili část máslo. Restujeme zprudka asi dvě minuty.
- V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře, přimícháme cibuli s rajčaty a vlijeme na pánev, kam jsme přidali zbylé máslo. Pečeme po obu stranách dozlatova. Ozdobíme čerstvou petrželkou.
- Podáváme jako snídani s bílým pečivem.