Omeleta se šťovíkem
Ingredience
Máslo čerstvé |
30 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel kudrnka |
20 g |
Rajčata |
2 ks |
Rohlíky bílé |
6 ks |
Šťovík |
30 g |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
6 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 3 porce
- Listy šťovíku posekáme nadrobno, v misce rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře, přimícháme šťovík a vlijeme na rozpálené máslo do pánve. Omeletu opečeme po obou stranách dozlatova.
- Přendáme na talíř a povrch omelety ozdobíme plátky rajčat a sekanou petrželkou.
- Podáváme jako snídani s bílým pečivem.