Úhoř jako předkrm

Ingredience


Bobkový list 2 ks
Bylinky čerstvé - svazek 1 ks
Česnek 2 stroužek
Omáčka Aioli 150 ml
Rohlíky bílé 600 g
Tymián čerstvý 5 g
Úhoř říční 1000 g
Víno bílé 300 ml
Vývar zeleninový 1200 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj kousky úhoře. Přisypeme posekané bylinky, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Přilijeme bílé víno a povaříme 30 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
  2. Podáváme jako předkrm s bílým pečivem a zeleninovou omáčkou.