Rybky se špenátem

Ingredience


Chléb pšeničný (bílý) 60 g
Olej olivový extra panenský 25 ml
Oukleje 200 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Špenát listový čerstvý 500 g
Sůl 1 kávová lžička
Vejce slepičí 2 ks
Vývar rybí 300 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rybky povaříme v rybím vývaru jednu minutu a scedíme.
  2. Listy špenátu přebereme, povadlé vyhodíme. Zdravé listy spaříme horkou vodou, posekáme a vložíme do mísy, přidáme rybky, rozšlehaná vejce, osolíme a opeříme. Vložíme do pekáčku, povrch posypeme natrhaným bílým chlebem bez kůrky, pokapeme olejem a dáme zapéct. Zapékáme v předehřáté troubě 20 minut.
  3. Podáváme s čerstvou zeleninou.