Kuřecí prsíčka v alobalu
Ingredience
Kečup |
1 polévková lžíce |
Kuřecí prsa |
600 g |
Máslo čerstvé |
4 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
20 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
4 ks |
Zeleninová směs jarní - mražená |
250 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Odkostěná kuřecí prsíčka pokapeme rozpuštěným máslem a kečupem, osolíme, opepříme a každou porci položíme na samostatný díl alobalu potřený máslem. Porci posypeme mraženou zeleninovou směsí a pak alobal pevně zabalíme, aby při pečení neunikla žádná šťáva.
- Pečeme v předehřáté troubě při střední teplotě asi 20 minut. Mezitím usmažíme na pánvi na oleji 4 sázená vejce.
- Po rozbalení alobalu na každou porci upečených kuřecích prsíček položíme sázené vejce.