Salát Rachel
Ingredience
Ocet vinný |
40 ml |
Olej olivový extra panenský |
120 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Brambory vařené |
100 g |
Celer řapíkatý |
100 g |
Chřest zelený |
100 g |
Lanýž |
100 g |
Majonéza |
2 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
20 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 7 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Lanýže očistíme, pokrájíme na proužky, stejně tak chřest. Vařené brambory očistíme a nakrájíme na kostičky. Řapíky celeru posekáme nadrobno. Lanýže s chřestem orestujeme na rozehřátém másle a necháme vychladnout. Vše nasypeme do mísy, zalijeme olejovou zálivkou a přimícháme 2 lžíce majonézy.