Pikantní kuře s plackami naan

Ingredience


Chilli koření mleté 1 kávová lžička
Chilli paprička 1 ks
Garam masala 1 kávová lžička
Jogurt nízkotučný 3 polévková lžíce
Koriandr čerstvý 2 polévková lžíce
Limetková šťáva 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Cibule 0.5 ks
Kuřecí prsa 450 g
Placka naan 4 ks
Rajčata 2 ks
Salát ledový 0.25 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do misky dáme kuřecí maso. Všechny suroviny na přípravu marinády důkladně smícháme a marinádou přelijeme kuřecí maso. Promícháme, aby bylo maso marinádou rovnoměrně obalené. Misku zakryjeme potravinovou fólií a dáme marinovat na 2 hodiny do chladničky.
  2. Předehřejme gril, maso přendáme do grilovací misky a přibližně 20 minut grilujeme. Během grilování maso několikrát obrátíme. Musí být dobře propečené.
  3. Placky naan částečně rozkrojíme a vzniklé kapsy naplníme grilovaným kuřecím masem, kolečky cibule, plátky rajčat a natrhanými listy salátu.