Pikantní kuře s plackami naan
Ingredience
Chilli koření mleté |
1 kávová lžička |
Chilli paprička |
1 ks |
Garam masala |
1 kávová lžička |
Jogurt nízkotučný |
3 polévková lžíce |
Koriandr čerstvý |
2 polévková lžíce |
Limetková šťáva |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Cibule |
0.5 ks |
Kuřecí prsa |
450 g |
Placka naan |
4 ks |
Rajčata |
2 ks |
Salát ledový |
0.25 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do misky dáme kuřecí maso. Všechny suroviny na přípravu marinády důkladně smícháme a marinádou přelijeme kuřecí maso. Promícháme, aby bylo maso marinádou rovnoměrně obalené. Misku zakryjeme potravinovou fólií a dáme marinovat na 2 hodiny do chladničky.
- Předehřejme gril, maso přendáme do grilovací misky a přibližně 20 minut grilujeme. Během grilování maso několikrát obrátíme. Musí být dobře propečené.
- Placky naan částečně rozkrojíme a vzniklé kapsy naplníme grilovaným kuřecím masem, kolečky cibule, plátky rajčat a natrhanými listy salátu.