Těstoviny s olivovou omáčkou

Ingredience


Ančovička - filety 5 ks
Bazalka 0.25 šálek
Chilli paprička 1 ks
Kapary 5 polévková lžíce
Olej olivový 170 ml
Olivy černé 0.666666 šálek
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 0.25 šálek
Rajčata 4 ks
Sůl 1 kávová lžička
Těstoviny konzumní 500 g
Voda pitná 5 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Umixujeme olivy bez pecek, kapary, filety, chilli papričku bez semen, olej, bazalku a petrželku. Rajčata na třicet sekund ponoříme do vařící vody, pak je oloupeme, nasekáme, odstraníme jádřince a přidáme k olivové směsi, kterou znovu promixujeme.
  2. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, promícháme s připravenou omáčkou a okamžitě podáváme.