Zeleninové kari

Ingredience


Brokolice 2 ks
Fazolové lusky zelené 100 g
Galgan 5 ks
Kari pasta 1 kávová lžička
Kukuřice cukrová 8 ks
Limetka kafrová 2 ks
Nakládaný zelený pepř 1 polévková lžíce
Sójové výhonky 90 g
Sůl 1 špetka
Voda pitná 600 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V hrnci ohřejeme vodu, přidáme kari pastu a za stálého míchání přivedeme k varu.
  2. Galgánový kořen oloupeme, najemno nakrájíme a dáme do hrnce.
  3. Přidáme fazolky, limetkové listy, kukuřici, sojové klíčky a brokolici. Opět přivedeme k varu, zmírníme plamen a vaříme ještě 2 minuty.
  4. Ihned podáváme.