Zeleninové kari
Ingredience
Brokolice |
2 ks |
Fazolové lusky zelené |
100 g |
Galgan |
5 ks |
Kari pasta |
1 kávová lžička |
Kukuřice cukrová |
8 ks |
Limetka kafrová |
2 ks |
Nakládaný zelený pepř |
1 polévková lžíce |
Sójové výhonky |
90 g |
Sůl |
1 špetka |
Voda pitná |
600 ml |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 2 porce
- V hrnci ohřejeme vodu, přidáme kari pastu a za stálého míchání přivedeme k varu.
- Galgánový kořen oloupeme, najemno nakrájíme a dáme do hrnce.
- Přidáme fazolky, limetkové listy, kukuřici, sojové klíčky a brokolici. Opět přivedeme k varu, zmírníme plamen a vaříme ještě 2 minuty.
- Ihned podáváme.