Conchiglie s kaviárem

Ingredience


Česnek 1 ks
Kaviár 50 g
Olej olivový 40 ml
Pepř černý mletý 5 g
Petržel - nať 40 g
Rajčata 80 g
Sůl 5 g
Těstoviny Conchiglie 350 g
Tuňák v oleji 80 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, pokrájíme na kostičky. Petrželku jemně nasekáme.
  2. Oloupeme stroužek česneku, mírně ho podrtíme. Tuňáka vidličkou rozdrobíme. Do pánve nalijeme olej, osmažíme na něm stroužek česneku. Pak česnek vyhodíme. Přidáme nakrájená rajčata, špetku soli a špetku čerstvě mletého pepře, za občasného zamíchání 4-5 minut dusíme.
  3. Přidáme rozdrobené maso z konzervovaného tuňáka a kaviár, posypeme vše nasekanou petrželkou, promícháme a stáhneme pánev ze sporáku. Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě. Scedíme je, přendáme na servírovací mísu, promícháme s připravenou omáčkou a horké podáváme.