Conchiglie s kaviárem
Ingredience
Česnek |
1 ks |
Kaviár |
50 g |
Olej olivový |
40 ml |
Pepř černý mletý |
5 g |
Petržel - nať |
40 g |
Rajčata |
80 g |
Sůl |
5 g |
Těstoviny Conchiglie |
350 g |
Tuňák v oleji |
80 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, pokrájíme na kostičky. Petrželku jemně nasekáme.
- Oloupeme stroužek česneku, mírně ho podrtíme. Tuňáka vidličkou rozdrobíme. Do pánve nalijeme olej, osmažíme na něm stroužek česneku. Pak česnek vyhodíme. Přidáme nakrájená rajčata, špetku soli a špetku čerstvě mletého pepře, za občasného zamíchání 4-5 minut dusíme.
- Přidáme rozdrobené maso z konzervovaného tuňáka a kaviár, posypeme vše nasekanou petrželkou, promícháme a stáhneme pánev ze sporáku. Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě. Scedíme je, přendáme na servírovací mísu, promícháme s připravenou omáčkou a horké podáváme.