Vepřové na chilli a citronu
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chilli omáčka |
40 ml |
Citronová šťáva |
60 ml |
Olej arašídový (podzemnicový) |
20 ml |
Omáčka sójová |
40 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Vepřová panenka |
450 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Smícháme sójovou omáčku, pepř, nasekaný česnek, chilli omáčku a citronovou šťávu.
- Maso nakrájíme na kostky a naložíme ho do marinády, tu uložíme zakrytou do ledničky na minimálně dvě hodiny.
- Na wok pánvi na oleji smažíme čtyři minuty okapané maso z marinády doměkka. Neustále mícháme.
- Hotový pokrm ihned podáváme.