Fíky s hovězím masem
Ingredience
Fíky čerstvé |
0.5 kg |
Hovězí maso zadní |
100 g |
Likér Grand Marnier |
2 cl |
Meduňka |
1 ks |
Tyčinka Grissini |
4 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyjeme fíky, oloupeme je a nakrájíme na dílky. Naplníme jimi formu a pokapeme likérem Grand Marnier a citronovou šťávou.
- Opereme meduňku, osušíme ji a nakrájíme na nudličky. Posypeme jí fíky a necháme 5 minut odležet.
- Sušené hovězí maso nakrájíme na co nejtenčí plátky.
- Plátky masa svineme do ruliček a naservírujeme na dezertní talířky.
- Můžeme ozdobit listy salátu.
- Přidáme fíky a podáváme s grissini.