Fíky s hovězím masem

Ingredience


Fíky čerstvé 0.5 kg
Hovězí maso zadní 100 g
Likér Grand Marnier 2 cl
Meduňka 1 ks
Tyčinka Grissini 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyjeme fíky, oloupeme je a nakrájíme na dílky. Naplníme jimi formu a pokapeme likérem Grand Marnier a citronovou šťávou.
  2. Opereme meduňku, osušíme ji a nakrájíme na nudličky. Posypeme jí fíky a necháme 5 minut odležet.
  3. Sušené hovězí maso nakrájíme na co nejtenčí plátky.
  4. Plátky masa svineme do ruliček a naservírujeme na dezertní talířky.
  5. Můžeme ozdobit listy salátu.
  6. Přidáme fíky a podáváme s grissini.