Karbanátky s pepřem

Ingredience


Cibule 1 ks
Kapary 1 polévková lžíce
Majonéza 2 polévková lžíce
Maso mleté - mix 400 g
Olej rostlinný 100 ml
Pepř 4 barev 1 špetka
Pepř černý mletý 1 špetka
Smetana zakysaná 14% 1.5 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Vaječný žloutek slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Smícháme mleté maso se žloutkem, nadrobno nasekanými kapary a s cibulí. Přidáme sůl, pepř a hořčici. Smícháme se zakysanou smetanou a ze vzniklé hmoty vytvarujeme karbanátky, které osmažíme na pánvi na oleji.
  2. Vytvoříme krém pomocí majonézy a různobarevného drceného pepře.
  3. Podáváme s čepičkou z krému.