Palačinky s kaviárem

Ingredience


Cukr krupice 2 kávová lžička
Kaviár 20 g
Máslo čerstvé 4 polévková lžíce
Mléko polotučné 100 ml
Mouka polohrubá 100 g
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 1 ks
Voda pitná 400 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do mísy dáme mouku, kterou uhněteme s mlékem. Rozpustíme lžíci másla a přidáme ji do směsi spolu s cukrem a solí.
  2. Přidáme vejce a hněteme s těstem. Přidáme vodu a vypracujeme hladké a tekuté těsto.
  3. Zbylé máslo rozpustíme v pánvi a z těsta postupně usmažíme palačinky. Uchováme je teplé.
  4. Palačinky složíme do trojúhelníčků a servírujeme je s kaviárem navrchu.