Zapečená kambala s hřebenatkami
Ingredience
Bešamel |
300 ml |
Hřebenatka |
400 g |
Kambala |
400 g |
Máslo čerstvé |
60 g |
Omáčka rybí |
100 ml |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Gruyére |
80 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Pekáč vymažeme máslem, na dno v jedné vrstvě položíme hřebenatky, zalijeme bešamelem, další vrstvou budou filety z kambaly, osolíme a opepříme. Opět zalijeme bešamelovou omáčkou, pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhaným sýrem.
- Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut.
- Porce upravíme na talíře a podáváme s rybí omáčkou.