Kambala zapečená na žampionech
Ingredience
Brambory pečené |
600 g |
Bylinky čerstvé - svazek |
1 ks |
Cibule |
20 g |
Citronová šťáva |
10 ml |
Kambala |
600 g |
Máslo čerstvé |
60 g |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Strouhanka |
50 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Víno bílé |
100 ml |
Vývar rybí |
100 ml |
Žampiony čerstvé |
150 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Pekáček vymažeme máslem, vložíme filety z kambaly, posypeme solí, pepřem, podlijeme vínem, vývarem, citronovou šťávou, na filety položíme plátky žampionů, přidáme posekané bylinky, kolečka cibule, posypeme strouhankou, ještě pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut.
- Podáváme s pečeným bramborem.