Kambala zapečená na žampionech

Ingredience


Brambory pečené 600 g
Bylinky čerstvé - svazek 1 ks
Cibule 20 g
Citronová šťáva 10 ml
Kambala 600 g
Máslo čerstvé 60 g
Pepř černý mletý 2 špetka
Strouhanka 50 g
Sůl 1 kávová lžička
Víno bílé 100 ml
Vývar rybí 100 ml
Žampiony čerstvé 150 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Pekáček vymažeme máslem, vložíme filety z kambaly, posypeme solí, pepřem, podlijeme vínem, vývarem, citronovou šťávou, na filety položíme plátky žampionů, přidáme posekané bylinky, kolečka cibule, posypeme strouhankou, ještě pokapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut.
  2. Podáváme s pečeným bramborem.