Makedonská směs s majonézou

Makedonská směs s majonézou - obrázek

Ingredience


Brukev řepka 150 g
Fazolové lusky zelené 100 g
Hrášek 100 g
Majonéza 200 g
Mrkev kořen 250 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 3 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mrkev a brukev oloupeme a pokrájíme na drobné kostičky. Fazolové lusky zbavíme vláken a pokrájíme na menší kousky.
  2. Hrášek vyloupeme z lusků a necháme 3 minuty zprudka vařit. Poté vyjmeme a zchladíme ve studené vodě. Stejným způsobem uvaříme i zbytek zeleniny, každý druh zvlášť.
  3. Uvařenou zeleninu smícháme s majonézou, osolíme a opepříme dle chuti.
  4. Směs je určena k rychlé konzumaci. Podáváme zdobené majonézou a vařenými vajíčky.