Roštěnky s rajčaty
Ingredience
Hořčice |
1 polévková lžíce |
Hovězí roštěnka níz. peč. |
400 g |
Olej olivový |
80 ml |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Petržel kudrnka |
10 g |
Rajčata |
4 ks |
Sůl |
2 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Plátky masa osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.
- Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa na něm zprudka opečeme z obou stran. Maso vyndáme z pánve, vložíme plátky rajčat a krátce orestujeme. Stáhneme z ohně a posypeme posekanou petrželkou.
- Na talíře upravíme plátky masa, potřeme pikantní hořčicí a na maso položíme několik plátků rajčat.