Roštěnky s rajčaty

Ingredience


Hořčice 1 polévková lžíce
Hovězí roštěnka níz. peč. 400 g
Olej olivový 80 ml
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Petržel kudrnka 10 g
Rajčata 4 ks
Sůl 2 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Plátky masa osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.
  2. Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa na něm zprudka opečeme z obou stran. Maso vyndáme z pánve, vložíme plátky rajčat a krátce orestujeme. Stáhneme z ohně a posypeme posekanou petrželkou.
  3. Na talíře upravíme plátky masa, potřeme pikantní hořčicí a na maso položíme několik plátků rajčat.