Telecí kotlety s makarony

Ingredience


Máslo čerstvé 80 g
Pepř bílý 2 špetka
Špagety, Makarony 250 g
Sůl 1 kávová lžička
Šunka dušená 80 g
Sýr Parmezán 50 g
Telecí kotlety 600 g
Voda pitná 2 l
Žampiony čerstvé 80 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kotlety osolíme, opepříme a usmažíme na másle.
  2. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Na pánev po kotletách přidáme plátky žampionů, 1 lžíci čerstvého másla a kostičky šunky. Minutu restujeme a poté vmícháme do těstovin spolu se strouhaným sýrem.
  3. Kotlety s makarony podáváme na vyhřátých talířích.