Mořský ďas s krevetami a paprikou

Ingredience


Krevety tygří - loupané 8 ks
Mořský ďas 500 g
Olej olivový 2 polévková lžíce
Paprika červená 1 ks
Paprika mletá pálivá 0.5 kávová lžička
Pepř černý mletý 0.5 kávová lžička
Sůl mořská 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytou a osušenou rybu nakrájíme na kousky velké 3-4 cm. Osolíme a necháme odležet asi 15 minut.
  2. Červenou papriku omyjeme, osušíme, zbavíme semínek a nakrájíme na širší proužky.
  3. Krevety opláchneme a necháme okapat.
  4. Na špízy napichujeme postupně kousek ryby, krevetu a proužek papriky. Pokapeme olejem, posypeme pepřem a mletou paprikou a opékáme na grilu asi 2 minuty z obou stran.
  5. Ihned podáváme.