Palačinky z Concaneau
Ingredience
Citrony |
1 ks |
Majonéza |
20 g |
Mléko polotučné |
500 ml |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
250 g |
Okurky nakládané |
20 g |
Olej stolní |
112 ml |
Sardinky v oleji |
150 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Z mouky, vejce, 12 ml oleje a mléka si připravíme palačinkové těsto, které osmažíme na rozpáleném oleji.
- Sardinky nadrtíme, přidáme citrónovou šťávu, jemně nakrájené okurky a majonézu.
- Vše dobře promícháme.
- Připravenou omáčkou potřeme palačinky, poté je srolujeme do kornoutků a naskládáme na talíř.
- Podáváme obložené pokrájeným, vařeným vejcem a nakrájenými okurkami.