Palačinky z Concaneau

Palačinky z Concaneau - obrázek

Ingredience


Citrony 1 ks
Majonéza 20 g
Mléko polotučné 500 ml
Mouka pšeničná hladká T 650 250 g
Okurky nakládané 20 g
Olej stolní 112 ml
Sardinky v oleji 150 g
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Z mouky, vejce, 12 ml oleje a mléka si připravíme palačinkové těsto, které osmažíme na rozpáleném oleji.
  2. Sardinky nadrtíme, přidáme citrónovou šťávu, jemně nakrájené okurky a majonézu.
  3. Vše dobře promícháme.
  4. Připravenou omáčkou potřeme palačinky, poté je srolujeme do kornoutků a naskládáme na talíř.
  5. Podáváme obložené pokrájeným, vařeným vejcem a nakrájenými okurkami.