Kuřecí prsíčka zapečená s husími játry

Ingredience


Bešamel 250 ml
Játra husí 200 g
Kuřecí prsa 400 g
Máslo čerstvé 30 g
Pepř černý mletý 2 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Gruyére 80 g
Žampiony čerstvé 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kuřecí prsíčka lehce naklepeme, ochutíme solí a pepřem.
  2. Žampiony nakrájíme na plátky.
  3. Husí játra usmažíme na části másla jako řízečky.
  4. Do pekáčku vymazaného zbylým máslem vložíme plátky prsíček, řízečky z husích jater, posypeme plátky žampionů, zalijeme bešamelem, pokapeme máslem a zasypeme strouhaným sýrem.
  5. Zapékáme v troubě 20 minut.