Kuřecí prsíčka zapečená s husími játry
Ingredience
Bešamel |
250 ml |
Játra husí |
200 g |
Kuřecí prsa |
400 g |
Máslo čerstvé |
30 g |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Gruyére |
80 g |
Žampiony čerstvé |
100 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kuřecí prsíčka lehce naklepeme, ochutíme solí a pepřem.
- Žampiony nakrájíme na plátky.
- Husí játra usmažíme na části másla jako řízečky.
- Do pekáčku vymazaného zbylým máslem vložíme plátky prsíček, řízečky z husích jater, posypeme plátky žampionů, zalijeme bešamelem, pokapeme máslem a zasypeme strouhaným sýrem.
- Zapékáme v troubě 20 minut.