Kuřecí játra s rýží

Ingredience


Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 100 g
Játra kuřecí 400 g
Lilek 100 g
Máslo čerstvé 25 g
Omáčka rajčatová 150 ml
Pepř černý mletý 2 špetka
Rýže dušená 400 g
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kuřecí játra ochutíme solí a pepřem.
  2. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme játra a usmažíme ze všech stran.
  3. Vyndáme játra z pánve a do stejné pánve nasypeme lilek nakrájený na kostičky. Krátce orestujeme a přidáme dušenou rýži, smažená játra a hrášek. Vše promícháme a stáhneme z ohně.
  4. Podáváme s rajčatovou omáčkou.