Kuřecí játra s rýží
Ingredience
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
100 g |
Játra kuřecí |
400 g |
Lilek |
100 g |
Máslo čerstvé |
25 g |
Omáčka rajčatová |
150 ml |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Rýže dušená |
400 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kuřecí játra ochutíme solí a pepřem.
- Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme játra a usmažíme ze všech stran.
- Vyndáme játra z pánve a do stejné pánve nasypeme lilek nakrájený na kostičky. Krátce orestujeme a přidáme dušenou rýži, smažená játra a hrášek. Vše promícháme a stáhneme z ohně.
- Podáváme s rajčatovou omáčkou.