Zapékané kuřecí maso s klobásou

Ingredience


Bešamel 250 ml
Brambory 400 g
Klobása Chorizo 100 g
Kuřecí prsa 500 g
Máslo čerstvé 20 g
Pepř černý mletý 2 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Vejce slepičí 1 ks
Žampiony čerstvé 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, posypeme solí a pepřem. Do máslem vymazaného pekáčku vložíme plátky pokrájených brambor kolem dokola, prostředek necháme volný. Doprostřed dáme kuřecí maso a plátky žampionů. Klobásu pokrájíme na malé kostičky a přidáme na maso a houby. Bešamelem zalijeme maso, brambory ne, ty potřeme rozšlehaným vejcem. Zapékáme ve vyhřáté troubě 20 minut.