Zapékané kuřecí maso s klobásou
Ingredience
Bešamel |
250 ml |
Brambory |
400 g |
Klobása Chorizo |
100 g |
Kuřecí prsa |
500 g |
Máslo čerstvé |
20 g |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
1 ks |
Žampiony čerstvé |
50 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, posypeme solí a pepřem. Do máslem vymazaného pekáčku vložíme plátky pokrájených brambor kolem dokola, prostředek necháme volný. Doprostřed dáme kuřecí maso a plátky žampionů. Klobásu pokrájíme na malé kostičky a přidáme na maso a houby. Bešamelem zalijeme maso, brambory ne, ty potřeme rozšlehaným vejcem. Zapékáme ve vyhřáté troubě 20 minut.