Vepřová plec na směsi koření
Ingredience
Anýz mletý |
1 kávová lžička |
Cukr krupice |
30 g |
Fenykl obecný |
1 kávová lžička |
Hřebíček |
1 kávová lžička |
Omáčka sójová |
200 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rýže loupaná |
200 g |
Skořice mletá |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
Vepřová plec |
600 g |
-
Doba přípravy: 35 min
-
Doba vaření: 60 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Maso zbavíme kůže, šlach, blan a pokrájíme na nudličky.
- Z koření, cukru, soli a sojové omáčky připravíme marinádu, v které necháme maso půl hodiny namočené.
- Naložené maso podusíme doměkka na rozpálené pánvi.
- Rýži uvaříme dle návodu.