Makarony s hovězí šťávou
Ingredience
Hovězí vývar základní |
300 ml |
Máslo čerstvé |
30 g |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Špagety, Makarony |
250 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Gruyére |
40 g |
Sýr Parmezán |
40 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Silný hovězí vývar vyvaříme natolik, aby trochu zhoustl. Makarony povaříme ve slané vodě 15 minut, scedíme a vložíme do hovězí šťávy. Přiklopíme a dovaříme doměkka 5 minut. Makarony ponecháme ve šťávě. K těstovinám přimícháme oba druhy strouhaných sýrů, máslo a pepř.
- Podáváme k vařenému hovězímu masu.