Pečené hovězí s mangem
Ingredience
Avokádo |
70 g |
Banány |
60 g |
Hovězí maso přední |
1.8 kg |
Mango |
80 g |
Olej arašídový (podzemnicový) |
80 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Maso posypeme pepřem a dáme v pekáčku podlité olejem péct na 15 minut při 200 °C. Maso vyjmeme a necháme 10 minut odpočinout. Poté pokrájíme na plátky.
- Mango omyjeme, rozpůlíme a dužinu pokrájíme na menší kousky, opepříme.Přidáme rozpůlený banán a dužinu avokáda. Zakapeme citrónovou šťávou a přidáme jako oblohu ke krvavému masu.