Nádivka do krůty

Ingredience


Cibule 4 ks
Máslo čerstvé 20 g
Mléko polotučné 60 ml
Sádlo škvařené 20 g
Šalvěj čerstvá 10 g
Strouhanka 80 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vybereme čtyři velké cibule a pečeme je se slupkou nasucho v troubě asi 20 minut. Potom cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  2. Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme posekanou cibuli, přidáme posekanou šalvěj a krátce podusíme. Pánev odstavíme, strouhanku namočíme v mléce a přidáme na pánev. Vše spolu dobře promícháme a do nádivky ještě zapracujeme trochu sádla. Vložíme do lednice uležet.
  3. Použijeme jako nádivku do drůbeže.