Nádivka do krůty
Ingredience
Cibule |
4 ks |
Máslo čerstvé |
20 g |
Mléko polotučné |
60 ml |
Sádlo škvařené |
20 g |
Šalvěj čerstvá |
10 g |
Strouhanka |
80 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Vybereme čtyři velké cibule a pečeme je se slupkou nasucho v troubě asi 20 minut. Potom cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.
- Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme posekanou cibuli, přidáme posekanou šalvěj a krátce podusíme. Pánev odstavíme, strouhanku namočíme v mléce a přidáme na pánev. Vše spolu dobře promícháme a do nádivky ještě zapracujeme trochu sádla. Vložíme do lednice uležet.
- Použijeme jako nádivku do drůbeže.