Krevety s bylinkovým máslem
Ingredience
Česnek |
6 stroužek |
Chilli paprička |
1 ks |
Citronová šťáva |
20 ml |
Krevety tygří - loupané |
600 g |
Máslo čerstvé |
40 g |
Olej olivový |
40 ml |
Pepř černý mletý |
5 g |
Sůl |
5 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Česnek oloupeme a nakrájíme na velmi tenké plátky. V pánvi zahřejeme máslo a olivový olej, osmahneme česnek a nakrájenou chilli papričku, přidáme vyloupané krevety a 6 minut je za stálého míchání opékáme. Okořeníme solí, pepřem a citrónovou šťávou, přidáme nahrubo nasekané petrželové lístky a vmícháme je do krevet.