Chlebové placky s tuňákem, kuřecím masem a rýží

Ingredience


Chléb Pita 12 plátek
Cibule 1 ks
Kuřecí prsa 100 g
Majonéza 1 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Pepř černý mletý 1 špetka
Pórek 1 ks
Rajčata 2 ks
Rýže loupaná 100 g
Salát ledový 0.25 ks
Sůl 1 kávová lžička
Tuňák v oleji 100 g
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme, necháme okapat.
  2. Tuňáka vyjmeme z konzervy, rozebereme na kousky, dáme do mísy. Přidáme omytá, na kostičky nakrájená rajčata a očištěný, na kolečka nakrájený pórek. Vše smícháme s polovinou vařené rýže a s majonézou. Osolíme, opepříme, směsí naplníme 6 chlebových placek.
  3. Omytá kuřecí prsa povaříme v osolené vodě 12 minut, vyjmeme a nakrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli jemně nasekáme, omytý salát nakrájíme na nudličky.
  4. Zbylou rýži promícháme se salátem, kuřecím masem a cibulí. Osolíme, opepříme a směsí naplníme zbylé placky. Povrch posypeme paprikou.