Karbanátky z tresky
Ingredience
Cibule |
60 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
10 g |
Olej rostlinný |
100 ml |
Pepř černý mletý |
5 g |
Rajčata |
50 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Treska mražená |
600 g |
Vaječný žloutek slepičí |
1 ks |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Cibuli, rajčata, petrželku a rybu drobně nakrájíme. Vše smícháme, přidáme žloutek, propracujeme, osolíme a vytvoříme karbanátky.
- Vejce smícháme se lžící oleje a solí. Karbanátky obalíme v mouce, vejcích a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme. Necháme okapat na papírové utěrce.