Fishburger
Ingredience
Banány |
1 ks |
Corn flakes - kukuřičné |
100 g |
Mrkev kořen |
80 g |
Okouník mořský |
400 g |
Olej olivový |
20 ml |
Pepř černý mletý |
5 g |
Salát hlávkový |
1 ks |
Sůl |
5 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
Žemle tuková |
4 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rybí filety osolíme, opepříme a obalíme je v rozšlehaném vejci a kukuřičných lupíncích. Ihned je osmažíme na středním ohni asi 3 minuty z obou stran a necháme je okapat na ubrousku.
- Salát nakrájíme na proužky, oloupané banány na kolečka, mrkve nastrouháme. Žemle rozpůlíme a na dolní půlku navrstvíme salát, mrkev a kolečka banánu, osmažený filet a přiklopíme horní půlkou bulky.