Teplý sendvič s rybičkami

Ingredience


Chléb toastový 8 krajíc
Máslo čerstvé 50 g
Mléko polotučné 500 ml
Mouka pšeničná hladká T 650 10 g
Sardinky v oleji 100 g
Sůl 5 g
Sýr Ementál (Primátor) 100 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Sardinky vidličkou rozdrtíme. V kastrůlku zahřejeme mléko, přidáme sýr a mouku a dobře rozšleháme. Poté vmícháme sardinky i s olejem a odstavíme.
  2. Vejce rozšleháme se solí, vmícháme do směsi a necháme vychladnout.
  3. Čtyři toasty protáhneme směsí, přiklopíme je čistým toastem a na rozehřátém másle osmahneme 5 minut z každé strany.