Bagnet Rosso
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chilli paprička |
1 ks |
Hořčice |
10 g |
Kapary |
20 g |
Ocet vinný |
20 ml |
Okurky nakládané |
20 g |
Olej olivový |
125 ml |
Paprika červená |
40 g |
Paprika zelená |
40 g |
Pepř černý mletý |
5 g |
Petržel - nať |
20 g |
Rajčata loupaná (konzervovaná) |
60 g |
Šalotka |
40 g |
Sardelová pasta |
10 g |
Sůl |
5 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Šalotku a česnek oloupeme. Spolu s mrkví, paprikou, rajčaty, okurkou a chilli papričkou nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme kapary.
- Sardelovou pastu smícháme s hořčicí, trochou strouhanky a olejem. Směs vmícháme do zeleniny a okořeníme octem, solí, pepřem a cukrem. Podle potřeby přidáme ještě strouhanku a dochutíme petrželkou.