Bagnet Rosso

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chilli paprička 1 ks
Hořčice 10 g
Kapary 20 g
Ocet vinný 20 ml
Okurky nakládané 20 g
Olej olivový 125 ml
Paprika červená 40 g
Paprika zelená 40 g
Pepř černý mletý 5 g
Petržel - nať 20 g
Rajčata loupaná (konzervovaná) 60 g
Šalotka 40 g
Sardelová pasta 10 g
Sůl 5 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Šalotku a česnek oloupeme. Spolu s mrkví, paprikou, rajčaty, okurkou a chilli papričkou nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme kapary.
  2. Sardelovou pastu smícháme s hořčicí, trochou strouhanky a olejem. Směs vmícháme do zeleniny a okořeníme octem, solí, pepřem a cukrem. Podle potřeby přidáme ještě strouhanku a dochutíme petrželkou.