Zapečená zelenina s krůtím masem

Ingredience


Citronová šťáva 20 ml
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 100 g
Krůtí maso 250 g
Kukuřice 50 g
Mrkev mražená 50 g
Rýže předvařená (parboiled) 500 g
Sůl 10 g
Sýr Čedar 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Krůtí maso nameleme na masovém strojku, smícháme se sterilovaným hráškem, kukuřicí a mrkví. Osolíme a přidáme citronovou šťávu.
  2. Do zapékacích formiček dáme na dno vrstvu uvařené rýže, pokryjeme směsí masa a zeleniny, na závěr posypeme nastrouhaným sýrem.
  3. Do předehřáté trouby na 180 °C vložíme naplněné formičky, pečeme 15 minut.