Marináda na barbecue
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Cukr krupice |
40 g |
Kari koření |
5 g |
Kečup |
400 ml |
Majoránka |
3 g |
Med včelí |
60 g |
Ocet vinný |
40 ml |
Oregano čerstvé |
5 g |
Pepř cayenský |
5 g |
Pepř černý celý |
5 g |
Sherry brandy |
20 ml |
Sůl |
5 g |
Worcester (worcesterská omáčka) |
20 ml |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Med s cukrem rozmícháme ve 2 lžících vody a smícháme jej se zbývajícími přísadami. Marinádou potřeme 1 kg kotlet, steaků nebo žebírek a zakryté necháme odležet nejméně jeden den. Naložené maso opékáme na grilu.