Krab na anglický způsob

Ingredience


Hořčice 2 kávová lžička
Krab 1 ks
Ocet vinný 30 ml
Olej olivový extra panenský 50 ml
Pepř cayenský 1 špetka
Rohlíky bílé 4 ks
Sardelová očka 30 g
Sůl 2 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kraba vaříme v osolené vodě 20 až 25 minut podle velikosti. Necháme vychladnout. Rozlomíme klepeta, vyndáme maso, obereme maso z nohou, oddělíme prsní krunýř a vyndáme maso z těla. Vidličkou maso rozmělníme a vložíme do misky. Přidáme hořčici, cayenský pepř, olej a ocet. Dobře promícháme, povrch uhladíme a ozdobíme sardelovými očky.
  2. Podáváme s drobným pečivem a konzumujeme jako jednohubky.