Krab na anglický způsob
Ingredience
Hořčice |
2 kávová lžička |
Krab |
1 ks |
Ocet vinný |
30 ml |
Olej olivový extra panenský |
50 ml |
Pepř cayenský |
1 špetka |
Rohlíky bílé |
4 ks |
Sardelová očka |
30 g |
Sůl |
2 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kraba vaříme v osolené vodě 20 až 25 minut podle velikosti. Necháme vychladnout. Rozlomíme klepeta, vyndáme maso, obereme maso z nohou, oddělíme prsní krunýř a vyndáme maso z těla. Vidličkou maso rozmělníme a vložíme do misky. Přidáme hořčici, cayenský pepř, olej a ocet. Dobře promícháme, povrch uhladíme a ozdobíme sardelovými očky.
- Podáváme s drobným pečivem a konzumujeme jako jednohubky.