Zamilovaná polévka

Ingredience


Hovězí maso přední 0.5 kg
Olej stolní 3 polévková lžíce
Petržel - nať 1 špetka
Podravka 1 špetka
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 3 ks
Zelenina kořenová 0.5 kg
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hovězí maso a zeleninu omyjeme.
  2. Všechny suroviny dáme do hrnce, zalijeme 2l vody a vaříme 2-3 hodiny.
  3. Před dokončením připravíme vložku do polévky. Rozšleháme vejce, přidáme polévkové koření a polovinu nasekané petrželky.
  4. Rozehřejeme olej a do vykrajovátka ve tvaru srdce nalijeme směs, smažíme asi 15 minut.
  5. Vývar přecedíme, maso i zeleninu dáme stranou.
  6. Hotové srdce vyjmeme pánve, vyřízneme z formy a vložíme do talíře.
  7. Zalijeme připraveným čirým vývarem a ozdobíme petrželkou.