Srdíčkové rizoto

Ingredience


Bujón hovězí 1 kostka
Cibule 1 ks
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 400 g
Koření grilovací 1 špetka
Kuřecí srdíčka 400 g
Olej olivový extra panenský 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Rýže loupaná 189.4 g
Sůl 1 špetka
Sýr Eidam cihla 40% 30 g
Voda pitná 0.5 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Zpěníme na oleji cibuli, posypeme kořením, přidáme nakrájená kuřecí srdíčka a dusíme.
  2. Přidáme vypranou rýži, dva hrnky vody, bujon a dusíme.
  3. Přidáme hrášek a necháme přejít varem. Vypneme příkon tepla a pokrm necháme chvíli dojít.
  4. Promícháme a posypeme strouhaným sýrem.