Závitky z moravského uzeného s italským salátem

Ingredience


Brambory 100 g
Celer bulvový 100 g
Červená řepa 100 g
Drůbeží maso 80 g
Hrášek 50 g
Majonéza 80 g
Moravské uzené maso 4 plátek
Okurky 50 g
Petržel kudrnka 1 hrst
Ředkvička 3 ks
Sůl 1 špetka
Šunka dušená 80 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nejdříve si připravíme salát: Uvařenou zeleninu, oloupané brambory, šunku a drůbeží pečeni nakrájíme na kostičky, přidáme na nudličky nakrájené okurky, osolíme, spojíme majonézou a necháme odležet.
  2. Poté klademe na plátky moravského uzeného masa. Opatrně svineme a porce ozdobíme ředkvičkami a snítky petrželky.