Závitky z moravského uzeného s italským salátem
Ingredience
Brambory |
100 g |
Celer bulvový |
100 g |
Červená řepa |
100 g |
Drůbeží maso |
80 g |
Hrášek |
50 g |
Majonéza |
80 g |
Moravské uzené maso |
4 plátek |
Okurky |
50 g |
Petržel kudrnka |
1 hrst |
Ředkvička |
3 ks |
Sůl |
1 špetka |
Šunka dušená |
80 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Nejdříve si připravíme salát: Uvařenou zeleninu, oloupané brambory, šunku a drůbeží pečeni nakrájíme na kostičky, přidáme na nudličky nakrájené okurky, osolíme, spojíme majonézou a necháme odležet.
- Poté klademe na plátky moravského uzeného masa. Opatrně svineme a porce ozdobíme ředkvičkami a snítky petrželky.